Interiøroppgaven var å oppgradere restauranten med valg av farger og materialer til gulv, vegger og himlinger.
I tillegg skulle det velges møbler, miljøbelysning og annet løst inventar.
Endel faste innredninger som sittebenker og barsoner ble spesialdesignet, slik at restauranten fikk et unikt og enhetlig preg.
Restauranten er på to plan med forskjellige salonger og soner.
Fleksible løsninger bidrar til at lokalet kan tilpasses etter spesialbehov, som for eksempel mat- og vinkurs, store og små selskap.
Stolen «dråpen» av Arne Jacobsen er et viktig interiørelement som fanger oppmerksomhet.
God akustikkregulering ble vektlagt og ga føringer for valg.
Det var et viktig mål å beholde noe av To Rom & Kjøkkens identitet, men forbedre funksjoner for både ansatte og gjester.
Gjester skulle kjenne seg igjen men samtidig oppleve forbedringene.
Vårt mål var at interiøret skulle stå i stil med den høye kvaliteten på det som serveres.